Privacy


De contact- en bestelgegevens die je ingeeft bij het plaatsen van een bestelling worden enkel gebruikt voor het registreren van de bestelling en voor communicatie m.b.t. jouw bestelling

Na het afhalen van jouw bestelling worden jouw gegevens verwijderd van het systeem. Dit gebeurt meestal binnen de week na het afhalen van de bestelling, maar uiterlijk 2 maanden na de afhaling.

Gelieve enkel een e-mailadres of gsm-nummer in te geven en in alle andere velden een spatie te plaatsen.